ZEYTİN.LİNK DERGİSİ ( Zeytinburnu Şehitler Bilsem -Dijital- Eğitim Sanat Bülteni ) YAYIN HAYATINA BAŞLADI.

meb_iys_dosyalar/34/24/763697/dosyalar/2022_06/21131924_ZEYTIN.LINK-E-BULTEN.pdf

Bu Lİnkten ulaşabilirsiniz.

Merhaba Bir eğitim öğretim yılını daha tamamladık. 3 aylık aranın koştuğumuz uzun maratonda kısa bir mola olduğunun bilincindeyiz. Öğrencilerimizin yeteneklerinifark edip geliştirmek üzerine temellenen eğitim sürelerini oldukça verimli bir şekilde sürdürmeye devam ediyoruz.

Eğitim yılı içerisinde bir yandan pandemi sonrası koşullarda yüz yüze eğitime adapte olurken diğer yandan pandemi sürecinde yaşanan kayıplarıtelafi ettik. Tübitak proje başvurularımızı gerçekleştirdik, 4006 bilim fuarımızı planlanan şekilde yaptık. İstanbul Kalkınma Ajansı destekli "Girişim Yenilik İle Başlar Yaratıcılık İle Sürer" projemizi uygulamaya başladık. Urfa'da yapılan 14. MEB Robot Yarışması'na katıldık, Teknofest başvuru süreçlerini gerçekleştirdik. Teknofest'e Efficiency Challenge Yarışması'na Team Mostra ile bir kez daha katılıyoruz.

Yıl içerisinde öğrencilerimiz öğretmenleri eşliğinde birçok etkinlik gerçekleştirip birçok başarıya imza attı. Tüm öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizitebrik edip iyitatiller diliyorum. Yeni eğitim yılında yeniden ve heyecanla...

CemalAtar

Merkez Müdürü