Zeytinburnu Şehitler Bilim ve Sanat Merkezi

Maltepe Mah. Edirne Çırpıcı Yolu Sok. No3, Zeytinburnu / İSTANBUL
Vizyon
Zeytinburnu Şehitler Bilim ve Sanat Merkezi olarak vizyonumuz özel yetenekli çocuklarımızın hayallerinin buluştuğu ve gerçeğe dönüştüğü bir merkez olmak ve hedef kitlemizdeki “Özel Yetenekli” öğrencilerin, bireysel yeteneklerinin farkında olmalarını, kapasitelerini geliştirerek en üst düzeyde kullanmalarını sağlamaktır. Her anlamda kültürel ve sanatsal faaliyetlerle tanınan bir merkez olmak, proje ve bilim merkezi olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin zeka ve yetenek alanlarına göre yetişmesi noktasında tüm eğitim imkanlarını seferber etmek, onları geleceğe hazırlamak. Milli ve evrensel değerleri benimsemiş, bilgiyi üreten, kullanan ve yöneten daima doğru ve iyiyi esas alan bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :Akşam ve haftasonu
Ulaşım
Kururumuz Cevizlibağ metrobüs durağına 800 metre, Merter metro durağına 900 metre uzaklıktadır. Tozkoparan Pekom karşısındadır.
Servis bulunmamaktadır.
Kurumumuz ilçe merkezine 3km uzaklıktadır.
Diğer Hususlar
TARİHÇE Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün başvuruları sonucunda Zeytinburnu Bilim ve Yaşam Merkezi projesi ile başlayan yolculuğumuz Temmuz 2017 itibariyle Zeytinburnu Şehitler Bilim ve Sanat Merkezi olarak devam etmektedir. Şehit Ömer CANKATAR İlkokulu’nun 3. ve 4. Katı Bilsem için tahsis edilerek Ağustos 2017 itibariyle öğrenci kayıtlarına başlamış ve Bakanlık takvimi çerçevesinde Ekim 2017 itibariyle öğrenci eğitimlerine başlamış bulunmaktadır.