May

Kurumumuzda yürütülen The Tale Of The World adlı projenin sene sonu sanal sergisi ve masal şöleni etkinliği yürütücü öğretmen Meryem Taşçı ve öğrencileri tarafından gerçekleştirildi.

Nis

Merkezimiz Sınıf Öğretmeni Cansu TÜRKMEN, ülkemizin 10 farklı ilinde bulunan Bilim ve Sanat Merkezlerinin ortak olduğu "Drama ile ÖğreneBİLSEM" adlı e-Twinning Projesini sürdürmektedir.

Proje ile öğrencilerimizin drama yöntemini kullanarak özgüvenleri gelişmiş, topluluk önünde rahatça konuşan, ezbere dayalı bir eğitimden, hayal gücüne dayalı bir eğitime geçerek kendilerini tanımalarına yardımcı olmak hedeflenmiştir. Proje kapsamında destek eğitim grubunda yer alan  öğrencilerimize; yaratıcılık ve hayal gücü, dramatik oyunlar, yaratıcı drama, doğaçlama, etkileşim ile ilgili etkinlikler, Web2 uygulamaları ile birleştirilerek yapılmaktadır.

"Mavi Bilyeden Uzaya-Güneş" adlı e-Twinning projesi

Ara

Öğrencimiz Cansu Lorin Akyol Türkiye Satranç Şampiyonası kapsamında İstanbul dördüncüsü oldu, tebrik ederiz.

Öğrencimiz Lea Aslaner'in Zeytinburnu Bilsem tasarımı Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından tescillenmeye layık görüldü.

Öğrencimiz Erdem Karayusuf İstanbul Bilim Olimpiyatları'nda bronz madalya aldı

Öğrencilerimizi ve öğretmen arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz.

İstanbul Bilim Olimpiyatları

Matematik dalında merkezimiz öğrencisi Erdem KARAYUSUF derece yaparak bronz  madalya kazandı.

Öğrencimizi ve öğretmenlerini tebrik ederiz.

BİLSEM MÜDÜRLERİMİZ MERKEZİMİZDE

İlimiz Ataşehir, Beşiktaş, Esenler, Esenyurt ve Avcılar Bilim ve Sanat Merkezi Müdürlerimiz, kurumumuza misafir oldular. Merkez müdürümüz Cemal ATAR ile hasbihalde bulunup, TÜBİTAK 4006 Fuarımızı gezen Hülya ÖZYÜREK, Fahri SEÇER, Yusuf EREN, Taner BAŞARAN ve Hasan GÖK müdürlerimize nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyoruz.

Ara

YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN...

Eyl

Kayıt yenileme işlemleri 30 Eylül'e kadar uzatılmıştır. Evrakı eksiksiz hazırlayıp getirmeniz rica olunur.

Ağu

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BİLİM VE SANAT MERKEZLERİ YERLEŞTİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI, AŞAĞIDADKİ LİNKE TIKLAYARAK ÖĞRENEBİLİRSİNİZ.

Tem

BİLSEM ekiplerimiz, 17-22 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek olan 2019 TEKNOFEST İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'nde 46 takımla yer almaya hak kazandı. Tüm ekiplerimizi tebrik ediyor, şimdiden başarılar diliyoruz.

Nis

16-20 NİSAN TARİHLERİ ARASINDA HER ÖĞRENCİNİN KENDİ DERS GÜNÜ VE SAATİNDE VELİLERİMİZ İLE BİLGİ PAYLAŞIMI TOPLANTISI ÖĞRETMENLERİMİZ TARAFINDAN YAPILACAKTIR.

NOT:DETAYLAR DAVETİYEMİZDE BELİRTİLMİŞTİR.

Eyl

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Levent YAZICI ve Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali YEŞİLYURT 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Öncesi Son Hazırlıklarımız Hakkında Bilgi Almak İçin Zeytinburnu Şehitler Kampüsümüzü Ziyaret Ettiler. Nazik Ziyaretleri ve Teveccühleri İçin Kendilerine TEŞEKKÜR Ediyoruz.